קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות8
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק הפטריות ההונגרי האולטימטיבי של ז'נבה

מרק הפטריות ההונגרי האולטימטיבי של ז'נבה
מרק הפטריות ההונגריות האולטימטיבי של ג'נבה יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 164 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. אם יש לכם עגבניות, פפריקה הונגרית, פלפל טחון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. . מתכונים דומים: מרק פטריות הונגרי, מרק פטריות הונגרי, ו מרק פטריות הונגרי.

הוראות

1
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית. מבשלים ומערבבים את הבצל בחמאה עד ריחני, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הפטריות וממשיכים לבשל עד שהפטריות רכות, כ -5 דקות יותר. מערבבים את שמיר, פפריקה, רוטב סויה, ומרק עוף לתוך תערובת פטריות; להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
3
לטאטא את החלב והקמח יחד בקערה קטנה. מערבבים את התערובת לתוך המרק.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים את העגבניות ופלפל השעווה ההונגרי. להחזיר כיסוי לסיר ומבשלים עוד 15 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צ ' ילי שעווהצ ' ילי שעווה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מערבבים את השמנת החמוצה לתוך המרק וממשיכים לבשל ולערבב עד שהמרק התעבה, 5 עד 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
6
הסר את הפלפל שעווה הונגרית ועגבניה ולהשליך לפני ההגשה המרק.
מרכיבים שתצטרך
צ ' ילי שעווהצ ' ילי שעווה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)