מרק הפטריות ההונגרי האולטימטיבי של ז'נבה
מרק הפטריות ההונגריות האולטימטיבי של ג'נבה יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 164 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. אם יש לכם עגבניות, פפריקה הונגרית, פלפל טחון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. . מתכונים דומים: מרק פטריות הונגרי, מרק פטריות הונגרי, ו מרק פטריות הונגרי.
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית. מבשלים ומערבבים את הבצל בחמאה עד ריחני, כ 5 דקות.
מוסיפים את הפטריות וממשיכים לבשל עד שהפטריות רכות, כ -5 דקות יותר. מערבבים את שמיר, פפריקה, רוטב סויה, ומרק עוף לתוך תערובת פטריות; להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים 15 דקות.
לטאטא את החלב והקמח יחד בקערה קטנה. מערבבים את התערובת לתוך המרק.
מוסיפים את העגבניות ופלפל השעווה ההונגרי. להחזיר כיסוי לסיר ומבשלים עוד 15 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. מתבלים במלח ופלפל.
מערבבים את השמנת החמוצה לתוך המרק וממשיכים לבשל ולערבב עד שהמרק התעבה, 5 עד 10 דקות יותר.
הסר את הפלפל שעווה הונגרית ועגבניה ולהשליך לפני ההגשה המרק.