מרק הר אטלס
מרק הר אטלס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 22 גרם חלבון, 34 גרם שומן, ובסך הכל 505 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב משרת 4 . אם יש לכם סלרי, פפריקה, מלח ופלפל, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. עם כפית ציון 68%, המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון סלט שלושת תפוחי האדמה של נאבן אטלס עם ארוגולה, מרק איש ההרים, ו עוגיות הרים.
הוראות
משרים את משמשים במים במשך 2 שעות או יותר עד רך; ניקוז.
מחממים את שמן הזית בסיר גדול וכבד על אש בינונית.
מוסיפים את השום, הקינמון, הכמון והפפריקה; מבשלים ומערבבים למשך 1 דקה. מעלים את האש לבינונית-גבוהה, מתפוררים בכבש הטחון, מערבבים ושוברים אותו בכף עץ לכמה דקות עד להשחמה. מערבבים פנימה את המשמשים המרוקנים, הסלרי, הפלפל הירוק והעגבנייה.
בעזרת קולפן ירקות מגלחים 5-6 רצועות קליפה מהלימון ומוסיפים למרק עם מיץ הלימון. מערבבים פנימה את המים והסוכר. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים בעדינות במשך חצי שעה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.