קושימומחה
מוכן ב16 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות59
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק השעועית של סבתא בי.

מרק השעועית של סבתא בי.
זמן הכנת המתכון כ 16 שעות ו-15 דקות. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, סלרי, ירך חזיר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית נסו מרק השעועית הלבנה של סבתא, לפחות-טוב כמו-כמו-סבתא של בשר חזיר מרק שעועית לימה, ו תבשיל השעועית הירוקה של סבתא (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את השעועית בבישול איטי עם מספיק מים כדי לכסות, ולספוג 6 עד 8 שעות, או לילה.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
2
מסננים את השעועית, וחוזרים לבישול האיטי. מכסים במים ומערבבים את הגזרים, תפוחי האדמה, הסלרי, הבצל והחזיר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
גזרגזר
סלריסלרי
שעועיתשעועית
בצלבצל
מיםמים
חםחם
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
3
מכסים את התנור האיטי, ומבשלים מרק על גבוה במשך 3 1/2 שעות. לעבור נמוך, ולהמשיך לבשל לפחות 6 1/2 שעות. ככל שהוא מבשל יותר, כך הוא הופך לטעים יותר.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי