מרק השעועית של סבתא בי.
זמן הכנת המתכון כ 16 שעות ו-15 דקות. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, סלרי, ירך חזיר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית נסו מרק השעועית הלבנה של סבתא, לפחות-טוב כמו-כמו-סבתא של בשר חזיר מרק שעועית לימה, ו תבשיל השעועית הירוקה של סבתא (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את השעועית בבישול איטי עם מספיק מים כדי לכסות, ולספוג 6 עד 8 שעות, או לילה.
מסננים את השעועית, וחוזרים לבישול האיטי. מכסים במים ומערבבים את הגזרים, תפוחי האדמה, הסלרי, הבצל והחזיר.
מכסים את התנור האיטי, ומבשלים מרק על גבוה במשך 3 1/2 שעות. לעבור נמוך, ולהמשיך לבשל לפחות 6 1/2 שעות. ככל שהוא מבשל יותר, כך הוא הופך לטעים יותר.