קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

מרק חם וחמוץ עם סלמון ופטריות צדפות

מרק חם וחמוץ עם סלמון ופטריות צדפות
מרק חם וחמוץ עם סלמון ופטריות צדפות נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 156 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך פטריות צדפות, מיץ לימון, גבעולי עשב לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מרק חם וחמוץ, סלמון צלוי עם פטריות צדפות ביין אדום, ו ג'ינג'ר שום סלמון גזר & קערת אטריות קישואים עם פטריות שיטאקה & Oyster (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים כל גבעול של עשב לימון במחצית לרוחב. חבורה או למחוץ את הגבעולים עם פטיש בשר או מחבת קטנה, כבדה.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר גאליקסיר ג
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
שלב lemongrass, הבא 3 מרכיבים, ו, אם תרצה, עלים ליים כפיר בסיר 2 ליטר על חום גבוה. מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי ליים כפירעלי ליים כפיר
אליקסיר גאליקסיר ג
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
הסר מחבת מחום, ולתת תלול במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הסר ולהשליך מוצקים.
5
להחזיר מלאי מתובל לתנור מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
6
מוסיפים סלמון, פטריות ועגבניות; מבשלים בעדינות 3 עד 4 דקות או עד הסלמון הוא אטום.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
7
הסר מהחום, ומערבבים במרכיבים הנותרים. (אם המרק חריף מדי, מוסיפים עוד קמצוץ של סוכר.)
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)