קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

מרק חם וחמוץ עם שרימפס

מרק חם וחמוץ עם שרימפס
אם יש לך פלפל, שמן צ'ילי, שרימפס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק חם וחמוץ, מרק שרימפס חמוץ מתוק, ו מרק שרימפס חמוץ ומתובל (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 4 מרכיבים בסיר גדול; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות.
2
מוסיפים מיץ, פלפל, שרימפס וטופו למחבת; מביאים לרתיחה. לבשל 2 דקות או עד שרימפס כמעט נעשה.
מרכיבים שתצטרך
3
מערבבים עמילן תירס ומים בקערה קטנה, ערבוב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
4
להוסיף תערובת קורנפלור למחבת; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. לאט לטפטף ביצה לבן למחבת, תוך ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר מהחום; מערבבים בשמן צ ' ילי ובצל.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הבומונט הופ מרגריט צ ' נין בלאן עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
פירות טריים, נקיים וחזקים.תואם בצורה מבריקה עם פירות ים במיוחד צדפות וכל מאכל אסייתי חריף להפליא.