מרק חתונה איטלקי
מרק חתונה איטלקי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 478 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו פקורינו רומנו, פסטה כמו טובטיני, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מרק חתונה איטלקי, מרק חתונה איטלקי, ו מרק חתונה איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
עבור כדורי הבשר, מניחים את העוף הקרקע, נקניק, פירורי לחם, שום, פטרוזיליה, פקורינו, פרמזן, חלב, ביצה, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל בקערה ולשלב בעדינות עם מזלג. עם כפית, ירידה 1 עד 1 1/4 אינץ ' כדורי בשר על מחבת גיליון מצופה נייר קלף. (אתה צריך להיות על 40 כדורי בשר. הם לא צריכים להיות עגולים בצורה מושלמת.)
אופים במשך 30 דקות, עד מבושל דרך ושחמה קלות. תניח בצד.
בינתיים, למרק, מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני-נמוך בסיר מרק כבד-תחתית גדול.
מוסיף את הבצל, גזר, סלרי וטחון עד מרכך, 5 עד 6 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את ציר העוף והיין ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הפסטה למרק המבשל ומבשלים 6 עד 8 דקות, עד שהפסטה רכה.
מוסיפים את השמיר הטרי ולאחר מכן את כדורי הבשר למרק ומבשלים במשך 1 דקה. טעם של מלח ופלפל. מערבבים את התרד הטרי ומבשלים 1 דקה, עד התרד הוא רק נבול. מצקת לתוך קערות מרק ומפזרים כל מנה עם פרמזן מגורר נוסף.