מרק טוסקני
מרק טוסקני עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 21 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל של 389 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 467 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם תרד, תפוחי אדמה, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בתפוחי האדמה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם לחמניות בטטות כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה מושלם עבור סתיו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 50 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 96%, המנה הזו מדהימה. מתכונים דומים: מרק שעועית לבנה טוסקנית עם ברוקולי ראבה-טוויסט שונה לחלוטין על מרק ירקות, מרק טוסקני, ו מרק ירקות טוסקני.
הוראות
הסר את העור מן הנקניקיות להתפורר לתוך מחבת.
מוסיפים בצל קצוץ ומבשלים על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד. אם אתה מנסה לחתוך שומן, להסיר בשר מהמחבת, במקום במסננת, ולשטוף תחת מים קרים.
מניחים בשר בסיר גדול; מוסיפים ציר ותפוחי אדמה. מרתיחים עד תפוחי אדמה מבושל.
מוסיפים תרד. ממשיכים לרתיחה עד שהתרד מבושל קלות.
מסירים מרק מהאש, מערבבים פנימה חלב מתאדה ומתבלים לפי הטעם. אין להוסיף מלח אם משתמשים בציר משומר.