מרק טוסקני
Zuppa Toscanan נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 431 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם תפוחי אדמה, נקניק, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קרם ההצלפה הכבד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תותים תוצרת בית עם קצפת גרנד מרנייה כקינוח. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Zuppa Toscana, Zuppa Toscana, ו Zuppa Toscana.
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
מניחים את הנקניק על תבנית אפייה ואופים במשך 25 דקות, או עד לסיום.
חותכים חצי אורך חכם, ואז לחתוך בזווית לפרוסות 1/2 אינץ'.
מניחים בצל ובייקון בסיר גדול ומבשלים על אש בינונית עד הבצל כמעט ברור.
תסיר בייקון ותתפורר. תניח בצד.
מוסיפים שום לבצל ומבשלים עוד 1 דקה.
מוסיפים בסיס עוף או בויון, מים ותפוחי אדמה, מבשלים 15 דקות.
מוסיפים בייקון מתפורר, נקניק, כרוב ושמנת. מבשלים 4 דקות ומגישים.