קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

מרק טורטייה עם שעועית פינטו

מרק טורטייה עם שעועית פינטו
מרק טורטייה עם שעועית פינטו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 297 קלוריות. אם יש לך שום, בצל, עלים כרוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו שעועית פינטו, פלפלים צלויים ומרק קייל, מרק טורטיה צמחוני עם שעועית שחורה, ו מרק צ'אנקי טורטייה עם שעועית שחורה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני. לרסס קלות עם שמן זית (אופציונלי) ולהוסיף בצל ושום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד תחילת חום, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
2
יוצקים את כל זה לתוך הבלנדר יחד עם אבקת צ ' יפוטלה ולעבד עד חלקה. להחזיר את הסיר לחום בינוני. כאשר חם, מוסיפים את מחית ומערבבים כמעט כל הזמן עד מעובה עקביות של רסק עגבניות, על 6 דקות. (זהירות–watch עבור חם, מבעבע "התפרצויות"!)
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילהפלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילה
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
מוסיפים מרק, מים, אורגנו (אם משתמשים), ושעועית פינטו סחוטה. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להתאים את החום כדי לשמור על מבשלים. מבשלים במשך 30 דקות. בזמן שהמרק מתבשל, הכינו את הטורטיות. מחממים תנור ל-375F.
מרכיבים שתצטרך
שעועית פינטושעועית פינטו
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
חותכים כל טורטיה לשניים (ניתן לעשות בערימה אם יש לך סכין חדה). ואז לחתוך כל חצי לרצועות רחבות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
מניחים את הרצועות בשכבה אחת על תבנית אפייה ומפזרים מלח, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
אופים במשך כ 15 דקות, ערבוב כל 5 דקות, עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר חשוף עד המרק מוכן.
מרכיבים שתצטרך
2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מוסיפים תרד (או צ ' ארד או כרוב) למרק ומתבלים במלח לפי הטעם, בהתאם למליחות של המרק. לבשל, ערבוב, עד הירוקים הם נבולים, על 2 דקות עבור תרד, יותר עבור chard או כרוב. מצקת את המרק ל-6 קערות מרק. מחלקים שבבי אבוקדו וטורטיה בין הקערות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה כחולים מרוסקיםצ'יפס טורטיה כחולים מרוסקים
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ירוקירוק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
Chard שוויצריChard שוויצרי
כרובכרוב
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
מצקתמצקת
9
מגישים חמים, עם פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז