מרק טורקיה עם ירקות שורש
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מרק, אז נסו מרק הודו עם ירקות שורש. מנה אחת מכילה 196 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. מתאים ל-6 ומחירו 55 סנט למנה מנות. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך עלי דפנה, גזר לבן, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 18 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -20 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מדהים של 90%. מתכונים דומים: שאריות מרק הודו עם ירקות שורש, טורקיה נקניק עם ירקות שורש, ו טורקיה תבשיל עם ירקות שורש.
הוראות
הביאו את פגר ההודו והמים לרתיחה בסיר גדול על אש גבוהה. דלף וזורק כל חלאה שנוצרת.
מוסיפים את הסלרי הקצוץ, הגזר הקצוץ, הבצל הספרדי הקצוץ, 1/4 צרור פטרוזיליה, עלי דפנה וגרגירי פלפל ומחזירים לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים ללא כיסוי למשך 3 שעות. מסננים את מרק ההודו דרך מסננת רשת ומדליקים כל שומן שצף אל פני השטח.
מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים פנימה את הבצל האדום; מבשלים עד שהבצל התרכך והפך לשקוף, כ -5 דקות.
מוסיפים את קוביות הסלרי, קוביות הגזר, הפטרניפ והרוטבגה; מבשלים עוד 5 דקות. מערבבים את השום ואת הפטרוזיליה הקצוצה, ומבשלים עוד 1 דקה.
יוצקים פנימה את מרק ההודו, מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ומביאים לרתיחה על אש גבוהה.
מנמיכים את האש לבינונית - נמוכה ומבשלים עד שהירקות כמעט רכים, 15 עד 20 דקות. מערבבים פנימה את האורזו ומבשלים עד שהם רכים, בערך 7 דקות. מכסים ומסירים את הסיר מהאש.
הניחו לעמוד עד שהאורזו רך, כ -5 דקות.