מרק כבש עם מלפפון & יוגורט מנטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל מרק כבש עם מלפפון & יוגורט מנטה. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 261 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו עלי דפנה, פלפל, גזר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן קטוגני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מטבל יוגורט מלפפון-מנטה, סלט מלפפון עם יוגורט ונענע, ו מתלה כבש עם יוגורט מלפפון (מתכונים דומים).
הוראות
שים את כל החומרים לסיר על חום בינוני ולהביא לרתיחה. מרתיחים במשך 3-4 דקות ו לרפרף את הקצף שנוצר על פני השטח, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים בעדינות במשך 1 1/2—2 שעות, עד שה הוא רך וכמעט נופל את העצם, ואז להסיר מן החום.
הסר את הסכר מן המניה, ולאחר מכן להעביר את המניה דרך מסננת בסדר או מסננת לתוך סיר נקי (להשליך את הירקות) ולשמור חם. לטעום ולהתאים את התיבול במידת הצורך. לגרוס את בשר הטלה מהעצם.
כדי לשרת, לחלק את בשר טלה מגורר בין 6 קערות מרק. לאסוף את רצועות המלפפון לתוך 6 חבילות ולהוסיף אחד לכל קערה, ואז לשפוך מעל המניה החמה ולהוסיף כף יוגורט. לסיים עם כמה ענפי נענע ו שחיקה של פלפל שחור.
לקבלת אפקט דקורטיבי נוסף, לשרת את המרק הזה עם "ספגטי": השתמש להב המסרק על מנדולינה או לחתוך את המלפפון לתוך סרטים ולאחר מכן לחתוך אותם לרצועות דקות באמצעות סכין חדה מאוד.
Reprinted with permission from Le Pain Quotidien Cookbook: Delicious Recipes from Le Pain Quotidien by Alain Coumont. זכויות יוצרים © Octopus Publishing Group Ltd 2013; text copyright © Pq LicensingSA And Creative CommunicationSCRL 2013; photographs copyright © Creative CommunicationSCRL 2013
Published by Mitchell Beazley, an imprint of Octopus Publishing Group Ltd.