מרק כופתאות עוף
מרק כופתאות עוף דורש בסביבה 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 225 קלוריות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם חזה עוף, חמאה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מרק כופתאות עוף, מרק עוף וכופתאות, ו מרק כופתאות עוף (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר או מעבד מזון, לשלב 3 כוסות עוף מבושל, ביצים, 3/4 מרק עוף כוס, 1 קמח כוס, פטרוזיליה, 2 כפיות מלח, פלפל טרגון. תהליך עד חלקה.
בסיר גדול, להביא 4 כוסות מרק עוף לרתיחה. זרוק תערובת כופתאות על ידי כפות מעוגלות לתוך מרק רותח. מבשלים, חשוף, 5 עד 8 דקות, עד שנוצר היטב מעט השחמה.
הסר עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר. מילואים כופתה בישול נוזלי.
בסיר גדול להמיס חמאה על אש בינונית. מבשלים בצל, סלרי ושום בחמאה עד בצל שקוף. מערבבים ב 1/2 כוס קמח עד משולב באופן מלא.
יוצקים 2 ליטרים מרק עוף, ערבוב כל הזמן. מביאים לרתיחה. להציג 1 1 1/2 כפיות מלח וגזר. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות.
מערבבים בכופתאות, נוזל שמורות ו 3 כוסות עוף מבושל. מבשלים 15 דקות יותר לפני ההגשה.