מרק כרוב וכרוב עם פארו
מרק כרוב וכרוב עם פארו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 321 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו מרק עוף, פארו, פנצ'טה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון 67% המנה הזו מוצקה. נסו מרק אפרוח כרוב מעושן פארו, כרוב, סקווש & מרק פארו עם אפונים, ו ארוחת ערב: כרוב איטלקי ומרק פארו (מתכונים דומים).
הוראות
בתבשיל ברזל יצוק אמייל, מחממים את השמן.
מוסיף את pancetta ומבשלים על חום מתון עד השומן הוא שניתנו, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד שהתרככו, 5 דקות.
מוסיפים את משחת האנשובי ומבשלים 30 שניות.
מוסיף את פארו ומבשל, ערבוב, במשך 3 דקות.
מוסיפים את הכרוב והכרוב ומבשלים, ערבוב, עד רק נבול.
מוסיפים את המניה עוף, מים, טימין וספריגי רוזמרין וקליפת גבינה ומביאים לרתיחה. מכסים את המרק, מעבירים לתנור ומבשלים כ 1 שעה, עד פארו וירוקים רכים. לחלופין, מבשלים את המרק על אש מתונה במשך 1 שעה. מתבלים את המרק במלח ופלפל.
מעבירים את המרק לקערות, מקשטים את המרק עם הפטרוזיליה והגבינה המגורדת ומגישים.