קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות29
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק כרוב וכרוב עם פארו

מרק כרוב וכרוב עם פארו
מרק כרוב וכרוב עם פארו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 321 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו מרק עוף, פארו, פנצ'טה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון 67% המנה הזו מוצקה. נסו מרק אפרוח כרוב מעושן פארו, כרוב, סקווש & מרק פארו עם אפונים, ו ארוחת ערב: כרוב איטלקי ומרק פארו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
2
בתבשיל ברזל יצוק אמייל, מחממים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיף את pancetta ומבשלים על חום מתון עד השומן הוא שניתנו, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד שהתרככו, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את משחת האנשובי ומבשלים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיף את פארו ומבשל, ערבוב, במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את הכרוב והכרוב ומבשלים, ערבוב, עד רק נבול.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את המניה עוף, מים, טימין וספריגי רוזמרין וקליפת גבינה ומביאים לרתיחה. מכסים את המרק, מעבירים לתנור ומבשלים כ 1 שעה, עד פארו וירוקים רכים. לחלופין, מבשלים את המרק על אש מתונה במשך 1 שעה. מתבלים את המרק במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
9
מעבירים את המרק לקערות, מקשטים את המרק עם הפטרוזיליה והגבינה המגורדת ומגישים.
מרכיבים שתצטרך