תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק כרוב ותפוחי אדמה פורטוגזית. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 302 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, ירקות לפת, חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו מרק תפוחי אדמה וכרוב פורטוגזי, מרק תפוחי אדמה כרוב נקניק פורטוגזי, ו מרק תירס תפוחי אדמה עם כרוב ובייקון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה עד חם.
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
להוסיף kielbasa; לטגן 10 דקות או עד הסוף.
מרכיבים שתצטרך
נקניקייה
3
הסר נקניק מעושן ממחבת.
מרכיבים שתצטרך
נקניקייה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מחממים שמן במחבת על חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים בצל ושום; מטוגנים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים חלב, תפוחי אדמה, מלח ופלפל; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 30 דקות או עד תפוחי אדמה הוא רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
7
הסר את תערובת תפוחי אדמה מחום, והכה במהירות בינונית של מערבל עד חלקה. מערבבים בקילבסה וקייל, ומבשלים 10 דקות או עד מחומם היטב.