מרק כרוב חמוץ מתוק אוקראיני
מרק כרוב חמוץ מתוק אוקראיני דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. יש מרק זה 150 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 7 מנות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. . אם יש לך חומץ סיידר, חמאה, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 24%. נסו מרק כרוב חמוץ מתוק, מרק כרוב חמוץ מתוק עם שמיר, ו בשר בקר חמוץ מתוק-מרק כרוב (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, מטגנים את התפוח והבצל בחמאה עד מכרז. מערבבים את הכרוב ו לטגן במשך 5 דקות יותר.
יוצקים מלאי וחומץ; מביאים לרתיחה. להפחית את החום ומערבבים סוכר, מלח, פלפל, זרעי סלרי, וצימוקים. מבשלים, חשופים, במשך שעה. מערבבים בחמאת תפוחים.