מרק מאכלי הים של ריק ביילס עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 455 קלוריות, 71 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך מלח גס, כוסברה, סיד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, מתכונים דומים: מבשלים את הספר: מרק השעועית השחורה של ריק ביילס, מטבל Queso עם טקילה על ידי ריק Bayless, ו Horchata (מותאם מריק Bayless).
הוראות
1
הגדר מסננת בינונית על סיר; באמצעות כף עץ, הקש תערובת עגבניות דרך. להחזיר סיר לחום בינוני-גבוה; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד מופחת ועבה, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מוסיפים מרק, תפוחי אדמה ואפאזוטה, אם משתמשים; כאשר התערובת מגיעה לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד תפוחי אדמה הם במכרז, על 15 דקות. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
2 פלפלי צ'ילי סראנו או פלפל חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Castellroig קאווה ברוט. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.