מרק מינסטרונה עם פולי סויה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו לינגוויני עם פולי סויה ונקניקיות, מרק מינסטרונה, ו מרק מינסטרונה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין battuto, לשלב הראשון 6 מרכיבים במעבד מזון; דופק עד התערובת היא כמעט משחה.
כדי להכין מרק, מחממים שמן בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
להוסיף battututo; saut 3 דקות.
מוסיפים מרק ואת 4 המרכיבים הבאים (מרק דרך רוזמרין); מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 5 דקות.
מוסיפים שעועית ירוקה ו-5 המרכיבים הבאים (שעועית ירוקה דרך ספגטי). מבשלים, חשופים, 20 דקות או עד ירקות רכים. תשליך את רוזמרין. למעלה עם גבינה.