מרק נקניק איטלקי עם טורטליני
המתכון מרק נקניק איטלקי עם טורטליני מוכן בסביבות 1 שעה ו -35 דקות והוא בהחלט גדול חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 363 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. 18204 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. גשו לסופר וקנו קישואים, בצל, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 89%. מתכונים דומים: מרק טורטליני איטלקי עם נקניק, מרק נקניק איטלקי וטורטליני, ו מרק נקניק איטלקי עם טורטליני.
הוראות
בתנור הולנדי 5 ליטר, נקניק חום.
הסר נקניק וניקוז, שמירה 1 כף של טפטוף.
מטגנים בצל ושום בטפטופים. מערבבים במרק בשר בקר, מים, יין, עגבניות, גזר, בזיליקום, אורגנו, רוטב עגבניות ונקניק. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים חשופים במשך 30 דקות.
שומן דל שומן מהמרק. מערבבים קישואים ופטרוזיליה. מבשלים מכוסה במשך 30 דקות.
הוסף tortellini במהלך 10 הדקות האחרונות.
מפזרים גבינת פרמזן על גבי כל מנה.