נקניק, כרוב ומרק עדשים נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 566 קלוריות, 31 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי עבור סתיו. אם יש לכם אגוז מוסקט, עוף, תפוחי אדמה איידהו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. עם כפית נסו מרק נקניק, כרוב ומרק עדשים, מרק עדשים עם כרוב ונקניקיות, ו נקניק פיקנטי עדשים & מרק כרוב (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בסיר מרק או תנור הולנדי גדול, מחממים 1 כף שמן זית כתית אקסטרה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הנקניק, שוברים אותו לחתיכות, ומבשלים עד חום קל.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את הבצל, סלרי, גזר, תפוחי אדמה, פלפל צ ' ילה, רוזמרין, שום, כמון, מלח ופלפל, ומבשלים כדי לרכך, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
לנבול בקייל, ואת העונה עלי כרוב עם אגוז מוסקט מגורד טרי קטן. מערבבים את רסק העגבניות במשך 30 שניות, ולאחר מכן מוסיפים יין לבן. לבשל כדי להפחית על ידי 1/2 ומערבבים עדשים, מלאי, ומים. מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים את המרק עד שהעדשים רכות, כ -35 דקות.