מרק סלט ג'ינג'ר-לימון
ג'ינג'ר-לימון סלט מרק הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 634 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 2g של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם מרק ירקות, עלי כוסברה, זנגביל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: מרק עוף ג'ינג'ר לימון, מרק ברוקולי עם ג'ינג'ר ולימון, ו מרק גזר עם ג'ינג'ר ולימון.
הוראות
שוטפים עשב לימון; לקצץ ולהשליך גזע מסתיים ועלים, ולמשוך ולהשליך שכבה חיצונית גסה.
חותכים גבעולים לחתיכות 1/2 אינץ'.
במחבת 2-3 ליטר מעל חום גבוה, לשלב דשא לימון,זנגביל, ומרק. מביאים לרתיחה, לכסות, להפחית את החום, ומבשלים במשך 20 דקות. מרק צונן מהיר (קן מרק מלא במחבת במי קרח ומערבבים לעתים קרובות עד המרק הוא קריר, 15 עד 20 דקות), או לכסות ולקרר עד קר, לפחות 1 שעה או עד 1 יום.
בינתיים, במחבת 1 עד 1 1/2 ליטר, להביא 2 כוסות מים לרתיחה.
מוסיפים אטריות אורז ומערבבים בנפרד. מבשלים עד מכרז לנשוך, על 3 דקות.
יוצקים לתוך מסננת בסדר מעל הכיור ולשטוף עם מים קרים עד מגניב, על 1 דקה. עם מספריים, לחתוך אטריות ב 2 או 3 מקומות כדי להפוך חתיכות קטנות יותר.
בקערה, מערבבים אטריות, גזר, ודייקון.
יוצקים תערובת מרק דרך מסננת בסדר לתוך ארבע קערות רחבות; להשליך שאריות. תערובת אטריות תל באותה מידה במרכזים של קערות. לפזר כוסברה ונענע על גבי.
מוסיפים רוטב דגים לפי הטעם.