תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק עגבניות טרי. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 215 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-688 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו קרם כבד, שמן זית, שום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו מרק עגבניות טרי, מרק עגבניות טרי, ו מרק עגבניות טרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
הסר את עורות העגבניות וקוצצים, שמירה על כל מיצים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
2
מחממים שמן זית בסיר המניה ומוסיפים את הבצל והסלרי.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
מוסיפים את העגבניות הקצוצות עם המיצים שלהם, רוטל, ציר עוף, סוכר חום, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים לפחות 30 דקות, או יותר. השתמש בבלנדר טבילה, מעבד מזון, או בלנדר כדי מחית, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
(הוציאו כבד וצוואר)
כָּתֵף
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עגבניות חתוכות לקוביות עם צ ' ילי ירוק
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מוסיפים חמאה, מערבבים עד משולב, לטעום ולהתאים תבלינים לפי הצורך.