מרק עגבניות עם גרמולטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל מרק עגבניות עם gremolatan. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 353 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ומתכון טבעוני מגיש 4 . זה מושלם עבור חורף. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לך חומץ יין, שיני שום, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 98%. נסו תבשיל סרטנים ועגבניות עם ציפוי גרמולטה, סטייק הליבוט בגריל על מצע של ארוגולה עם סלט עגבניות וגרמולטה, ו שלושה ירקות מרק עם תרד גרמולטה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת רדודה גדולה, מטגנים את הבצל והשום בשמן זית על אש נמוכה במשך 8 דקות; לא חומים. בערך לקצוץ את העגבניות ולהוסיף יחד עם הסוכר, חומץ, 750ml מים ותבלינים. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 35 דקות, ערבוב מעת לעת.
סודה עם בלנדר ידני עד חלקה. עבור מרק אולטרה חלקה, ארוחת ערב בסגנון המפלגה, אתה יכול להעביר את הנוזל דרך מסננת בסדר, אבל זה די חסר מנוחה הבלנדר שלך ייתן תוצאות טובות לחלוטין.
עבור gremolata, לערבב יחד את גרידת לימון, מיץ, שמן זית, שום ופטרוזיליה, ולאחר מכן לשרת על גבי המרק.