קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

מרק עגבניות קר עם מלפפון ומלון

מרק עגבניות קר עם מלפפון ומלון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק עגבניות קר עם מלפפון מלון. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 45 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך שום, עגבניות, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו מלון קר ומרק נענע, מרק מלפפון קר, ו מרק מלפפון קר (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבודה מעל ליבת קערה העגבניות לקצוץ אותם בערך, שילוב אותם בסיר עם הזרעים שלהם ואסף מיץ.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את השום, בזיליקום או עלי שומר, שמן, חומץ וסוכר, קמצוץ גדול של מלח, על ¼ כפית פלפל שחור ומים.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
חום עד 150 מעלות F, חם אבל הרבה מתחת לרתיחה. אנחנו רוצים לשמור על הטעם הטרי של העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
4
הסר את המחבת מהחום ברגע שהטמפרטורה מושגת. לאחר מכן מסננים את התערובת דרך מסננת לא בסדר מדי רשת, להשתמש בחלק האחורי של כף עץ לדחוף כמה עיסת דרך. אתה רק כדי להסיר עורות, זרעים ועלי בזיליקום. לקרר מעל קערה של מי קרח, או במקרר. לטעום ולהתאים תבלינים.כאשר אתה מוכן לאכול, לחלק את הקוביות הקטנות של מלפפון ומלון בין 4 קערות ויוצקים את המרק הצונן עליהם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
מרק צונןמרק צונן
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
מלוןמלון
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מקשטים עם בזיליקום ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות