מרק עגבניות קר עם מלפפון ומלון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק עגבניות קר עם מלפפון מלון. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 45 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך שום, עגבניות, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו מלון קר ומרק נענע, מרק מלפפון קר, ו מרק מלפפון קר (מתכונים דומים).
הוראות
עבודה מעל ליבת קערה העגבניות לקצוץ אותם בערך, שילוב אותם בסיר עם הזרעים שלהם ואסף מיץ.
מוסיפים את השום, בזיליקום או עלי שומר, שמן, חומץ וסוכר, קמצוץ גדול של מלח, על ¼ כפית פלפל שחור ומים.
חום עד 150 מעלות F, חם אבל הרבה מתחת לרתיחה. אנחנו רוצים לשמור על הטעם הטרי של העגבניות.
הסר את המחבת מהחום ברגע שהטמפרטורה מושגת. לאחר מכן מסננים את התערובת דרך מסננת לא בסדר מדי רשת, להשתמש בחלק האחורי של כף עץ לדחוף כמה עיסת דרך. אתה רק כדי להסיר עורות, זרעים ועלי בזיליקום. לקרר מעל קערה של מי קרח, או במקרר. לטעום ולהתאים תבלינים.כאשר אתה מוכן לאכול, לחלק את הקוביות הקטנות של מלפפון ומלון בין 4 קערות ויוצקים את המרק הצונן עליהם.
מקשטים עם בזיליקום ומגישים.