מרק עגבניות-תפוחים של סטפני Izard
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, חרדל דיז'ון, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: צדפות מנילה ונקניקיות לינגוויני של סטפני איזארד, מרק עגבניות תפוחים שמנת, ו מטבל הטאקו של סטפני.
הוראות
בסיר מרק גדול וכבד (כגון תנור הולנדי), מחממים את החמאה מעל חום בינוני עד שהיא שוקעת ושוקעת.
מוסיפים את הבצל ואת השום ואת הזיעה עד חיוור ומכרז, כעשר דקות.
מוסיפים את התפוחים, רסק עגבניות, סמבל ויין. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי.
מוסיפים את העגבניות והסיידר, מביאים לרתיחה, ואז מפחיתים לרתיחה ומבשלים עד שהטעמים התרככו ומתחברים, לפחות 30 דקות, רצוי שעה.
מעבירים את המרק לבלנדר ומחית (בקבוצות) עם הקרם. להחזיר את המרק לסיר, עונה לטעום עם מלח ופלפל, ומגישים עם גבינה בגריל.