מרק עדשים יווני
מרק עדשים יווני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 31 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 584 קלוריות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. 439 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו שום, רוזמרין, אורגנו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית נסו מרק עדשים יווני לימוני, מרק עדשים יווני עם פיתה קלויה, ו מרק עדשים יווני (זיופים) עבור יום רביעי אפר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עדשים בסיר גדול; לכסות עם 1 אינץ ' של מים.
מניחים מעל חום בינוני גבוה ומביאים לרתיחה; מבשלים 10 דקות, ואז מסננים עדשים למסננת.
סיר יבש, יוצקים 1/4 כוס שמן זית, ומניחים על אש בינונית.
מוסיפים שום, בצל וגזר; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות.
יוצקים עדשים, 1 ליטר מים, אורגנו, רוזמרין, ועלי מפרץ. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים במשך 10 דקות.
מערבבים רסק עגבניות ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. מכסים ומבשלים עד העדשים התרככו, 30 עד 40 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
הוסף מים נוספים אם המרק הופך סמיך מדי.
טפטוף עם 1 כפית שמן זית וחומץ יין אדום לפי הטעם.