מרק עוף עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 3 . מנה אחת מכילה 1825 קלוריות, 124 גרם חלבון ו 116 גרם שומן. אם יש לכם עלי רוזמרין, מיץ לימון, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו הדג הפשוט שלי Bouillabaisse-ma bouillabaisse גרסה simplifiée, מרק עוף, ו מרק עוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
לטף את העוף יבש עם מגבות נייר ועונה אותו בנדיבות עם מלח, פלפל, והרוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2
מחממים 2 כפות של שמן זית על אש בינונית בתנור הולנדי גדול ומשחימים את חתיכות העוף בקבוצות עד להשחמה יפה בכל רחבי, על 5 עד 7 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
3
מעבירים את חתיכות העוף השחומות לצלחת ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
4
מנמיכים את החום בינוני נמוך ומוסיפים את השום, זעפרן, זרעי שומר, מחית עגבניות, מניית עוף, יין לבן, פרנוד, 2 כפיות מלח, ופלפל 1 כפית לסיר. מערבבים לגרד כל חתיכות השחמה על הקרקעית, ומבשלים במשך 30 עד 40 דקות, עד השום הוא רך מאוד, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
פירורי לחם, כמה חופנים
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
Pernod
זעפרן
1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
בינתיים, מחממים את התנור ל 300 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
בזהירות לשפוך את הרוטב לתוך הקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה. מחית עד חלקה. להחזיר את הרוטב לתנור ההולנדי ולהוסיף את תפוחי האדמה ושחמה חתיכות עוף עם המיצים שלהם. מערבבים בזהירות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
1 קילו שוקי עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מכסים את הסיר ואופים במשך 45 עד 55 דקות, עד תפוחי האדמה הם מכרז ואת העוף נעשה. בדקו את התבלינים ומגישים חם בקערות רדודות עם גושים גדולים של רוויל ופרוסות לחם פריך.
מרכיבים שתצטרך
לחם פריך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
מניחים את השום והמלח על קרש חיתוך וטחון יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
בשר טחון
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
9
להעביר את התערובת למעבד מזון מצויד להב הפלדה.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
10
מוסיפים את חלמון הביצה, מיץ לימון, זעפרן, פתיתי פלפל אדום. תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 שאלוט, מגורר או טחון
זנים של פטריות
זעפרן
11
עם ריצת המכונה, יוצקים את שמן הזית בזרם דק ויציב דרך צינור ההזנה כדי להפוך תחליב מיונז עבה.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
אמולסיות
12
להעביר את rouille לקערת הגשה ולאחסן אותו במקרר עד מוכן לשרת.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)