קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות15
ציון בריאות10
מגזין

מרק עוף ונקניק של משפחת דופרה.

מרק עוף ונקניק של משפחת דופרה.
העוף והנקניק של משפחת דופרה עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 414 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם פלפל, מים, מרק עוף וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תערובת תיבול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת ספייס קרם ביסקוויטים כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הקראולית הזו. . זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. נסו מרק עוף ונקניקיות, עוף ונקניק גמביה, ו עוף ונקניק גמביה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקלף את העור מן תיפוף עוף ושדיים מבלי להסיר את העור, ולעשות כמה חתכים עמוקים בשר העוף.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערךחתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
2
מפזרים 1 כף של Cajun תיבול לתוך החתכים ועל הבשר, ולאחר מכן להחליף את העור.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
להקציף 1/2 כוס שמן זית ויין לבן יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מניחים את העוף לקערה גדולה, יוצקים את תערובת שמן הזית מעל, מערבבים למעיל, ומקררים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
הסר את חתיכות העוף מן המרינדה, ולהשליך את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
6
מחממים 1/4 כוס שמן זית במחבת גדולה עד שהנפט מנצנץ, ומחממים את חתיכות העוף מעל חום בינוני, עובדים בקבוצות במידת הצורך, כ -5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מניחים את כל חתיכות העוף לתוך סיר מרק גדול, ויוצקים את המרק על העוף. מביאים את התערובת לרתיחה, מפחיתים את החום לרתיחה ומבשלים את העוף עד למכרז, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
גבינת צ'דר מגוררת ובצל ירוק פרוס, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת ובצל ירוק פרוס, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
בעוד העוף מתבשל, מניחים את הבצל, פלפל ירוק וסלרי למחבת עם 3 כפות שמן זית, ומבשלים ומערבבים עד שהבצל שקוף והפלפלים התרככו, כ-8 דקות. הניחו בצד את תערובת הבצל.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
הפוך רו: מערבבים קמח ושמן קנולה יחד במחבת nonstick, ערבוב התערובת יחד עד חלקה ללא גוש.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
חום מעל חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן עם כף עץ גירוד התחתון של המחבת כדי למנוע שריפה. לאחר כ 5 דקות של ערבוב, רביכה תתחיל להפוך צבע זהוב חיוור, בעדינות בועה וקצף. מערבבים את רו עד שהוא הופך את הצבע של שוקולד חלב ונותן את ניחוח אגוזים, על 30 עד 40 דקות יותר. צפה בזהירות כי זה קל לשרוף את רביכה. משוך את המחבת מן המבער החם, ומערבבים עד roux מתקרר מפסיק לבשל, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חלבשוקולד חלב
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מערבבים את תערובת הבצל וכוס 1 של מים רותחים לתוך הנביכה (להיזהר כדי למנוע פיזור), לחמם על חום בינוני עד התערובת מגיעה לרתיחה, ולטפטף עד הנביכה ומים לשלב ולהיות סמיך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
12
יוצקים את רביכה מעובה לתוך הסיר עם העוף, מערבבים יחד, ומוסיפים 9 כוסות יותר של מים רותחים. מתבלים את הבמיה עם 2 כפיות נוספות של תיבול Cajun, או לטעום, ולהביא את המרק לרתיחה מתגלגלת. להפחית את החום, ומבשלים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גבינת צ'דר מגוררת ובצל ירוק פרוס, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת ובצל ירוק פרוס, אופציונלי
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
13
מפזרים אבקת שום ופלפל קאיין על נקניק מעושן, וחום במחבת עם 2 כפות של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
נקניק מעושןנקניק מעושן
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
מעבירים את הנקניק למרק, ומבשלים עוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
גבינת צ'דר מגוררת ובצל ירוק פרוס, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת ובצל ירוק פרוס, אופציונלי
15
הסר את חתיכות העוף, ולקחת את בשר העוף מן העצמות, להשליך את העור והעצמות. תחזיר את בשר העוף למרק. מבשלים עוד 15 דקות, ואת לרפרף את שכבת השמן שנוצר על גבי גמבו.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערךחתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
גבינת צ'דר מגוררת ובצל ירוק פרוס, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת ובצל ירוק פרוס, אופציונלי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
16
בעוד הבמיה הוא רותח, להביא את האורז והמים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא מכרז, ואת הנוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק גמביהמרק גמביה
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
17
מגישים גאמבו מעל אורז חם ומבושל עם זריזת נדיבה של בצל ירוק קצוץ על כל מנה.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
אורז מבושלאורז מבושל
מרק גמביהמרק גמביה

מרכיבים

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

קייג ' ון בתפריט? נסה זיווג עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אלברינו D ' Alfonso-Curran עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
D ' Alfonso-Curran Albarino
D ' Alfonso-Curran Albarino
הערות חיך נקי אקספרסיבי, זני לבן ספרדי זה מציג אגס בשל, מלון יערה עם רמזים של מרציפן וקינמון. מבנה יפה עם מרקם עשיר tannin של המשרד, זה Albariño הוא מאוזן לחלוטין למרות גימור ארוך, פריך שלה. זוג עם צדפות, סרטנים טריים או סרטנים, צדפות מאודות, דגים בגריל, סלק & סלט בוראטה, ריזוטו, סושי וסביצ ' ה.