קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות15
ציון בריאות10
מגזין

מרק עוף ונקניק של משפחת דופרה.

מרק עוף ונקניק של משפחת דופרה.
העוף והנקניק של משפחת דופרה עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 414 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם פלפל, מים, מרק עוף וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תערובת תיבול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת ספייס קרם ביסקוויטים כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הקראולית הזו. . זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. נסו מרק עוף ונקניקיות, עוף ונקניק גמביה, ו עוף ונקניק גמביה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקלף את העור מן תיפוף עוף ושדיים מבלי להסיר את העור, ולעשות כמה חתכים עמוקים בשר העוף.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערךחתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
2
מפזרים 1 כף של Cajun תיבול לתוך החתכים ועל הבשר, ולאחר מכן להחליף את העור.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
3
להקציף 1/2 כוס שמן זית ויין לבן יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מניחים את העוף לקערה גדולה, יוצקים את תערובת שמן הזית מעל, מערבבים למעיל, ומקררים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
הסר את חתיכות העוף מן המרינדה, ולהשליך את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
6
מחממים 1/4 כוס שמן זית במחבת גדולה עד שהנפט מנצנץ, ומחממים את חתיכות העוף מעל חום בינוני, עובדים בקבוצות במידת הצורך, כ -5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מניחים את כל חתיכות העוף לתוך סיר מרק גדול, ויוצקים את המרק על העוף. מביאים את התערובת לרתיחה, מפחיתים את החום לרתיחה ומבשלים את העוף עד למכרז, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
בעוד העוף מתבשל, מניחים את הבצל, פלפל ירוק וסלרי למחבת עם 3 כפות שמן זית, ומבשלים ומערבבים עד שהבצל שקוף והפלפלים התרככו, כ-8 דקות. הניחו בצד את תערובת הבצל.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הפוך רו: מערבבים קמח ושמן קנולה יחד במחבת nonstick, ערבוב התערובת יחד עד חלקה ללא גוש.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
חום מעל חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן עם כף עץ גירוד התחתון של המחבת כדי למנוע שריפה. לאחר כ 5 דקות של ערבוב, רביכה תתחיל להפוך צבע זהוב חיוור, בעדינות בועה וקצף. מערבבים את רו עד שהוא הופך את הצבע של שוקולד חלב ונותן את ניחוח אגוזים, על 30 עד 40 דקות יותר. צפה בזהירות כי זה קל לשרוף את רביכה. משוך את המחבת מן המבער החם, ומערבבים עד roux מתקרר מפסיק לבשל, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חלבשוקולד חלב
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מערבבים את תערובת הבצל וכוס 1 של מים רותחים לתוך הנביכה (להיזהר כדי למנוע פיזור), לחמם על חום בינוני עד התערובת מגיעה לרתיחה, ולטפטף עד הנביכה ומים לשלב ולהיות סמיך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
12
יוצקים את רביכה מעובה לתוך הסיר עם העוף, מערבבים יחד, ומוסיפים 9 כוסות יותר של מים רותחים. מתבלים את הבמיה עם 2 כפיות נוספות של תיבול Cajun, או לטעום, ולהביא את המרק לרתיחה מתגלגלת. להפחית את החום, ומבשלים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
13
מפזרים אבקת שום ופלפל קאיין על נקניק מעושן, וחום במחבת עם 2 כפות של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
נקניק מעושןנקניק מעושן
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
מעבירים את הנקניק למרק, ומבשלים עוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
15
הסר את חתיכות העוף, ולקחת את בשר העוף מן העצמות, להשליך את העור והעצמות. תחזיר את בשר העוף למרק. מבשלים עוד 15 דקות, ואת לרפרף את שכבת השמן שנוצר על גבי גמבו.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערךחתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
דַק-דַק-
16
בעוד הבמיה הוא רותח, להביא את האורז והמים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא מכרז, ואת הנוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק גמביהמרק גמביה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
17
מגישים גאמבו מעל אורז חם ומבושל עם זריזת נדיבה של בצל ירוק קצוץ על כל מנה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
אורז מבושלאורז מבושל
מרק גמביהמרק גמביה

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

קייג ' ון בתפריט? נסה זיווג עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אלברינו D ' Alfonso-Curran עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
D ' Alfonso-Curran Albarino
D ' Alfonso-Curran Albarino
הערות חיך נקי אקספרסיבי, זני לבן ספרדי זה מציג אגס בשל, מלון יערה עם רמזים של מרציפן וקינמון. מבנה יפה עם מרקם עשיר tannin של המשרד, זה Albariño הוא מאוזן לחלוטין למרות גימור ארוך, פריך שלה. זוג עם צדפות, סרטנים טריים או סרטנים, צדפות מאודות, דגים בגריל, סלק & סלט בוראטה, ריזוטו, סושי וסביצ ' ה.