מרק עוף עם שעועית אדזוקי, אסקרול ובטטה
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -15 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם יש לכם שעועית אדזוקי, קישואים, טימין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 57%. מתכונים דומים: קנלוני בטטה ופטריות עם אסקרול מטוגן ושעועית חמאה (טבעונית), מרק כוסמין קלוי עם אסקרול ושעועית לבנה, ו אסקרול טורטה עם קרום חום חשיש בטטה.
הוראות
מניחים את מרק העוף בסיר גדול.
מערבבים פנימה את ירכי העוף, שעועית האדזוקי, אורז הבר, הבצל והשום. מתבלים במרווה, טימין ורוזמרין. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים 1 שעה.
מוציאים את העוף מהסיר, מגרדים במזלג ומניחים בצד.
מערבבים את הבטטה לסיר. ממשיכים לבשל כ -5 דקות, עד שבטטה רכה מעט.
מערבבים פנימה את הקישואים, הדלעת הצהובה והאסקרול. ממשיכים לבשל 15 דקות.
מחזירים את העוף המגורר לסיר. מבשלים עד לחימום. הגדל את כמות המרק אם המרק נראה סמיך מדי.