מרק פשטידת עוף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק עוף פשטידה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 635 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. אם יש לך סלרי, קמח, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. נסו מרק פשטידת עוף, פשטידת עוף, ו פשטידת עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות F. מגלגלים את בצק העוגה על תבנית אפייה ומפזרים פלפל וקמצוץ של תיבול עוף; לחתוך לרבעים.
אופים עד נפוח וזהב, כ 10 דקות. בינתיים, להמיס את החמאה בסיר גדול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את העוף ו 1/2 כפית מלח ומבשלים, ללא הפרעה, 2 דקות, ואז לבשל, ערבוב, 1 דקה יותר.
מוסיפים את הסלרי, בצל, קמח, 1/2 כפית מלח ואת הנותרים 1/2 כפית עוף תיבול לסיר ומבשלים, ערבוב, 1 דקה. מערבבים 2 כוסות מים, מרק, חצי וחצי תפוחי אדמה; לכסות ולהביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני ומבשל, מכוסה חלקית, 10 דקות.
מוסיפים את האפונה והגזר ומבשלים עד שהירקות רכים, כ -6 דקות. להחזיר את העוף לסיר ומבשלים עד מבושל דרך, על 1 דקה. מחלקים בין קערות העליון עם הקרום.