מרק צדפות
מרק מיסו-צדפות יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 45 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך טופו משי, מיסו, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו Sea Treasure צדפות מרק מיסו, מרק צדפות / מרק צדפות מיסו, ו מרק צדפות מיסו עם שמן פטרוזיליה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, להביא 4 כוסות מים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את הצדפות, מכסים ומרתיחים עד שהם פותחים, כ 4 דקות. באמצעות מלקחיים, להעביר את הצדפות לצלחת גדולה.
הסר את הצדפות מן הצדפים ואת המילואים; להשליך את הפגזים.
לאט לאט לשפוך את מרק צדפות לתוך קערה גדולה, לעצור כאשר אתה מגיע חצץ בתחתית. יש לשטוף את המחבת ולשים אותו בחזרה על הכיריים.
יוצקים את מרק הצדפה בחזרה לסיר ולהקציף במיסו עד חלקה. להביא את המרק לרתיחה מעל חום מתון.
מוסיפים את הטופו ומבשלים 4 דקות.
החזירו את הצדפות למרק כדי להתחמם.
מפזרים את הבצל הירוק על גבי ומגישים מיד.
הערות: מנה אחת: קלוריות 105 קק "ל, חלבון 15 gm, חלבון סויה 3 gm, פחמימות 6 gm, כולסטרול 31 מ" ג, שומן כולל 9 gm, שומן רווי .2 gm