תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק צדפות עם פרנו ותימין. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 477 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 45 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל, קצפת, קורנית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו מרק צדפות, מרק צדפות, ו מרק צדפות לבביות (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים חמאה בתנור הולנדי על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים בצל, ומטגנים 4 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4
מוסיפים צדפות ומבשלים 2 דקות. מערבבים בקצפת. מכסים ומפחיתים חום; מבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימון
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
5
מוסיפים פרנו, קורנית, מלח ופלפל. כיסוי ומבשלים 10 דקות נוספות.
שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד שאפשר לנסות הוא שרדונה בסטונסטריט סטיישן. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 36 דולר.