מרק קישואים עם עשבי תיבול
צריך מרק ללא גלוטן? מרק קישואים עם עשבי תיבול יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 141 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם תפוחי אדמה, מרגרינה, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו מרק קישואים עם עשבי תיבול, מרק קישואים קרמי עם עשבי תיבול מעורבים, ו קישואים לינגוויני עם עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את החמאה בסיר גדול.
מוסיפים את הקישואים, תפוחי אדמה ובצל. מכסים ומבשלים 2 דקות על חום גבוה, מחבת רועד מדי פעם כדי למנוע דבק על התחתונה.
מוסיפים מרק עוף. מנמיכים את החום נמוך בינוני. מבשלים עד תפוחי אדמה במכרז, על 15 עד 20 דקות.
מוסיפים את עשבי תיבול טריים קצוץ וחלב.
מגישים חם עם כפית של שמנת חמוצה על גבי כל מנה.