מרק קרדון עם כדורי בשר: קרדי בבורדו דורש בערך 6 שעות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה זו מכילה סביב 73 גרם חלבון 82 גרם של שומן, וסך הכל 1134 קלוריות. אם יש לך בצל, שמן זית, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכונים דומים: רפרפת קרדון-Sformato di Cardi, קרדון גראטן, ו ריזוטו קרדון.
הוראות
1
אם משתמשים cardoons: לחתוך את גבעולי קרדון לחתיכות 1/2 אינץ ' ומניחים בקערה גדולה. מכסים במים ומוסיפים את המיץ של 1 לימון. להפריש להשרות במשך כ 3 שעות.
מסננים את חתיכות קרדון ומניחים בסיר בינוני. מכסים במים קרים, שאליהם נוספה 1 כף מלח, ולאחר מכן מוסיפים את המיץ של 1 לימון והקמח. מביאים לרתיחה ומבשלים בעדינות על חום בינוני-גבוה, על 15 עד 20 דקות, או עד חתיכות קרדון הם מאוד רך.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
לנקז ולסחוט יבש, ואז להפריש.
4
אם באמצעות ארטישוקים: לקצץ את העלים מן הארטישוקים, להסיר את החניקה, לקלף את הגבעול. זרוק כל לתוך מים חומצי כמו סיים.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
טיפים עגולים לפינה #4
5
לנקז את הלב ואת המקום בסיר בינוני. מכסים במים קרים, שאליהם נוספה 1 כף מלח, ולאחר מכן מוסיפים את המיץ של 1 לימון והקמח. מביאים לרתיחה ומבשלים בעדינות על חום בינוני-גבוה, על 10 עד 15 דקות, או עד הלבבות עדינים מאוד.
מקציפים את 5 הביצים הנותרות לתוך הקרדונים, ואז מוסיפים את 1 3/4 כוסות הגבינה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
תערובת עוגה טבעית באריזה
10
יוצקים לסיר, מניחים על אש נמוכה ומבשלים עד שהוא מתחיל להתעבות.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
11
מחממים את שמן הזית בסיר מרק, בחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמור
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
12
מוסיפים את כדורי הבשר, בקבוצות של 6 או 7, ומבשלים עד שהם בצבע חום זהוב בהיר.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
13
מעבירים לצלחת כפי שהם מבושלים.
14
מוסיפים את הבצל למחבת ומגרדים את החלקים החומים בכפית עץ תוך ערבוב הבצל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוף
15
יוצקים את המניה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומוסיפים את כדורי הבשר ואת תערובת הקרטון/ביצה שמורה. מכסים ומבשלים 10 דקות, או עד כדורי הבשר מבושלים דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת עוגה טבעית באריזה
16
מגישים חם.
17
בסיר גדול וכבד, מחממים את השמן מעל חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
18
מוסיף את כל חלקי העוף וחום בכל רחבי, ערבוב כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
19
הסר את העוף ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
20
מוסיפים את הגזר, הבצל והסלרי לסיר ומבשלים עד רך משחימים. החזירו את העוף לסיר והוסיפו 6 ליטרים של מים, רסק העגבניות, הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים עם כף עץ כדי לנתק את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית המחבת. מביאים כמעט לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם ברפרוף עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
הסר מחום, מתח, ולחץ על המוצקים עם החלק התחתון של מצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את המניה כדי להקל על הקירור ולהניח בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או להקפיא עד חודש.