מרק קרדון עם כדורי בשר: קרדי בבורדו דורש בערך 6 שעות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה זו מכילה סביב 73 גרם חלבון 82 גרם של שומן, וסך הכל 1134 קלוריות. אם יש לך בצל, שמן זית, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכונים דומים: רפרפת קרדון-Sformato di Cardi, קרדון גראטן, ו ריזוטו קרדון.
הוראות
1
אם משתמשים cardoons: לחתוך את גבעולי קרדון לחתיכות 1/2 אינץ ' ומניחים בקערה גדולה. מכסים במים ומוסיפים את המיץ של 1 לימון. להפריש להשרות במשך כ 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מסננים את חתיכות קרדון ומניחים בסיר בינוני. מכסים במים קרים, שאליהם נוספה 1 כף מלח, ולאחר מכן מוסיפים את המיץ של 1 לימון והקמח. מביאים לרתיחה ומבשלים בעדינות על חום בינוני-גבוה, על 15 עד 20 דקות, או עד חתיכות קרדון הם מאוד רך.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
לנקז ולסחוט יבש, ואז להפריש.
4
אם באמצעות ארטישוקים: לקצץ את העלים מן הארטישוקים, להסיר את החניקה, לקלף את הגבעול. זרוק כל לתוך מים חומצי כמו סיים.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
5
לנקז את הלב ואת המקום בסיר בינוני. מכסים במים קרים, שאליהם נוספה 1 כף מלח, ולאחר מכן מוסיפים את המיץ של 1 לימון והקמח. מביאים לרתיחה ומבשלים בעדינות על חום בינוני-גבוה, על 10 עד 15 דקות, או עד הלבבות עדינים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
לנקז ולטפוח יבש, ואז להפריש.
7
בקערה גדולה, לשלב את החזיר, 3 ביצים, 1 גבינות כוס, ומלח ופלפל, לפי הטעם, ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מגלגלים את התערובת לתוך כדורים קטנים, לא יותר מ 3/4 אינץ ' בקוטר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות
9
מקציפים את 5 הביצים הנותרות לתוך הקרדונים, ואז מוסיפים את 1 3/4 כוסות הגבינה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
10
יוצקים לסיר, מניחים על אש נמוכה ומבשלים עד שהוא מתחיל להתעבות.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
מוסיפים את כדורי הבשר, בקבוצות של 6 או 7, ומבשלים עד שהם בצבע חום זהוב בהיר.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
13
מעבירים לצלחת כפי שהם מבושלים.
14
מוסיפים את הבצל למחבת ומגרדים את החלקים החומים בכפית עץ תוך ערבוב הבצל.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
יוצקים את המניה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומוסיפים את כדורי הבשר ואת תערובת הקרטון/ביצה שמורה. מכסים ומבשלים 10 דקות, או עד כדורי הבשר מבושלים דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
16
מגישים חם.
17
בסיר גדול וכבד, מחממים את השמן מעל חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
18
מוסיף את כל חלקי העוף וחום בכל רחבי, ערבוב כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
19
הסר את העוף ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
20
מוסיפים את הגזר, הבצל והסלרי לסיר ומבשלים עד רך משחימים. החזירו את העוף לסיר והוסיפו 6 ליטרים של מים, רסק העגבניות, הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים עם כף עץ כדי לנתק את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית המחבת. מביאים כמעט לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם ברפרוף עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
21
הסר מחום, מתח, ולחץ על המוצקים עם החלק התחתון של מצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את המניה כדי להקל על הקירור ולהניח בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או להקפיא עד חודש.