מרק שורש כוסברה וגזר
מרק שורש גזר וכוסברה הוא ללא גלוטן, וטבעוני מרק. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 19 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם מלח ופלפל כשר, שורשי כוסברה, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: מרק גזר וכוסברה, מרק גזר וכוסברה, ו מרק גזר וכוסברה.
הוראות
הגדר תנור נמוך כבד גדול או ברזל יצוק הולנדי מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את זרעי כוסברה וטוסט עד ריחני, על 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את שמן הזית לסיר ומערבבים כדי לצפות את הזרעים.
מוסיף את הבצל, שורשי כוסברה, ושום. לבשל ערבוב לעתים קרובות עד מתרכך היטב, על 6 דקות.
מוסיף את הגזר וסלרי. לבשל ערבוב לעתים קרובות עד הירקות מתחילים צבע, על 8 דקות יותר. תהרסי את המחבת עם היין.
מוסיפים את המניה ומאפשרים להגיע לרתיחה, ואז מורידים את החום לרתיחה. קוק חשף עד הגזר הם רכים מאוד, על 10 דקות.
הסר מהחום ולהשתמש בבלנדר טבילה כדי לגסות את המרק לטעמך. ייתכן שיהיה עליך להתאים את העקביות עם קצת מים. מתבלים במלח ופלפל. חזור לחום וחמם מחדש את המרק במידת הצורך.
מקשטים עם כוסברה ומגישים חמים.