מרק שעועית לבנה Garlicky עם עוף ונשר
מרק שעועית לבנה Garlicky עם עוף ו Chard הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 409 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חזה עוף, מלח ופלפל, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו מרק סלק ומרק שעועית לבנה, Chard, שעועית לבנה, ומרק תפוחי אדמה, ו מרק שעועית לבנה עם בשר חזיר, דלעת, ו Chard (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בסיר גדול עד מנצנץ.
מוסיפים את הבצל, 1 כף של שום טחון וקמצוץ של פלפל אדום כתוש. מבשלים מעל חום גבוה בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל מתרכך, על 6 דקות.
מוסיף את המניה, chard שוויצרי שעועית ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך בינוני ומבשלים עד chard הוא רך והמרק הוא מעובה מעט, על 15 דקות.
מוסיפים את העוף ואת הנותרים 1/2 כף שום ומבשלים בעדינות על חום נמוך בינוני עד העוף מבושל רק דרך, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל. מצקת את המרק לקערות ומגישה.