מרק שעועית לבנה וגזר
מרק גזר ושעועית לבנה נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני מרק. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 249 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שעועית, גזר, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו גזר ושעועית לבנה קציצות צמחוניות, גזר, שמיר & מתכון סלט שעועית לבנה, ו מרק שעועית לבנה טוסקני עם ברוקולי רב – טוויסט שונה לחלוטין על מרק ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
ראש שום לחתוך חצי לרוחב; לשפשף משטחים לחתוך בקלילות עם שמן זית לעטוף שום בנייר כסף.
אופים בתנור רגיל או הסעה 400 עד השום רך כאשר נלחץ, כ 40 דקות. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, למרוט או לסחוט שיני שום מן הקליפה; להשליך קליפה.
בינתיים, במחבת 6-8 ליטר מעל חום בינוני גבוה, לבשל בצל בשמן 1 כף, ערבוב מדי פעם, עד צולע מאוד, על 15 דקות (אם בצל מתחיל חום, להפחית את החום ולהוסיף כמה כפות מים).
מוסיפים יין ומערבבים לעתים קרובות עד שרוב הנוזל מתאדה, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים מרק, זעפרן וגזר. מביאים לרתיחה על חום בינוני-גבוה, ואז לכסות, להפחית את החום, ומבשלים עד גזר הם מאוד רך כאשר פירסינג, על 20 דקות.
בבלנדר או מעבד מזון, תערובת מערבולת, בקבוצות, עד חלקה.
חזור טהור למחבת על אש נמוכה; להוסיף שעועית ושרי. כיסוי ומבשלים, ערבוב מדי פעם, על 10 דקות.
מוסיפים עוד מלח ופלפל לפי הטעם.