מרק שעועית לבנה עם כרובית
מרק שעועית לבנה עם כרובית יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 175 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו שמן זית, צ'ילי תאילנדי, שאלוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו שעועית לבנה, כרובית ומרק בייקון, כרובית מעושנת ומטבל שעועית לבנה, ו כרובית, שעועית לבנה וסלט פטה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מאוד, לשלב את שעועית לימה עם 8 כוסות מים ולהביא לרתיחה.
מוסיפים את עלי המפרץ ואת עלי הקורנית ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד המים נספגים כמעט, על 1 1/2 שעות.
מוסיפים את 11 כוסות המים הנותרים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השעועית הם מאוד רך, על 2 שעות יותר.
במחבת גדולה, מחממים 2 כפות שמן זית.
מוסיפים את השום ומבשלים על חום מתון עד הזהב, 3 דקות.
מוסיפים את הכרובית ומבשלים, מערבבים, עד מצופה היטב עם השום רק מתחיל להתרכך, 3 דקות.
מוסיפים את הקמח וזורקים למעיל. מערבבים את הכרובית לתוך המרק, מכסים חלקית וממשיכים לבשל על אש נמוכה למדי, תוך ערבוב מדי פעם, עד הכרובית הוא רך, 15 דקות.
בינתיים, במחבת קטנה, לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן זית.
מוסיפים את שאלוט טימין קצוץ ומבשלים על חום נמוך בינוני עד מתרכך, על 6 דקות.
מוסיפים את הכמון ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה. מערבבים את התערובת לתוך המרק; מתבלים במלח ופלפל.
בקערה קטנה, מערבבים את רוטב הדגים עם צ ' יילס. השליכו את עלי המפרץ ואת עלי הקורנית ומצקו את המרק לקערות.