מרק שעועית לבנה רוזמרין
רוזמרין שעועית לבנה מרק נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 292 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם בצל, שמן זית, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-50 דקות. מתכונים דומים: מרק שעועית לבנה עם פסטאן ושמן רוזמרין טפטוף, מרק שעועית לבנה טוסקני עם שמן זית ורוזמרין, ו שעועית לבנה לבבית ומרק תרד עם רוזמרין ושום (טבעוני).
הוראות
בקערה בינונית, לכסות את השעועית במים על ידי לפחות 1 אינץ ' ולהשאיר אותם במקרר במשך 6 שעות או לילה.
בסיר גדול מעל חום נמוך עד בינוני, לטגן את הבצל עם שמן זית עד הבצלים שקופים, 10 עד 15 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים על אש נמוכה במשך 3 דקות נוספות.
מוסיף את השעועית הלבנה סחוטה, רוזמרין, ציר עוף, ועלה דפנה. מכסים, מביאים לרתיחה, ומבשלים במשך 30 עד 40 דקות, עד השעועית הם רכים מאוד.
הסר את ענף הרוזמרין ואת עלה המפרץ. להעביר את המרק דרך הלהב הגמיש ביותר של טחנת מזון, או במקום בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה ודופק עד pureed בגסות. להחזיר את המרק לסיר כדי לחמם ולהוסיף מלח ופלפל, לפי הטעם.