קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

מרק שעועית לבנה רוזמרין

מרק שעועית לבנה רוזמרין
רוזמרין שעועית לבנה מרק נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 292 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם בצל, שמן זית, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-50 דקות. מתכונים דומים: מרק שעועית לבנה עם פסטאן ושמן רוזמרין טפטוף, מרק שעועית לבנה טוסקני עם שמן זית ורוזמרין, ו שעועית לבנה לבבית ומרק תרד עם רוזמרין ושום (טבעוני).

הוראות

1
בקערה בינונית, לכסות את השעועית במים על ידי לפחות 1 אינץ ' ולהשאיר אותם במקרר במשך 6 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
ניקוז.
3
בסיר גדול מעל חום נמוך עד בינוני, לטגן את הבצל עם שמן זית עד הבצלים שקופים, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים את השום ומבשלים על אש נמוכה במשך 3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5
מוסיף את השעועית הלבנה סחוטה, רוזמרין, ציר עוף, ועלה דפנה. מכסים, מביאים לרתיחה, ומבשלים במשך 30 עד 40 דקות, עד השעועית הם רכים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
שעועית לבנהשעועית לבנה
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
6
הסר את ענף הרוזמרין ואת עלה המפרץ. להעביר את המרק דרך הלהב הגמיש ביותר של טחנת מזון, או במקום בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה ודופק עד pureed בגסות. להחזיר את המרק לסיר כדי לחמם ולהוסיף מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
3 צלעות סלרי, חצויות3 צלעות סלרי, חצויות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מגישים חם.