קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות15
מגזין

מרק שעועית שכונתית

מרק שעועית שכונתית
ניתן להכין את מרק השעועית השכונתי בסביבות 2 שעות ו 45 דקות. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 219 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 10. אם יש לכם גרגירי חמין עוף, גזר, עצם חזיר בשרית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית משתלמת מאוד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 57%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: מרק שעועית שכונתית, השכונה מועדון תת, ו כריך תאנים מהשכונה שלי.

הוראות

1
מיין שעועית ושטוף במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2
מכניסים שעועית לתנור הולנדי; מוסיפים מים לכיסוי של 2 אינץ'. מביאים לרתיחה; מרתיחים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
3
מסירים מהאש; מכסים ומניחים להשרות 1-4 שעות או עד שהשעועית מתרככת.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
4
מסננים ושוטפים שעועית, זורקים נוזלים. מחזירים שעועית למחבת; מוסיפים מרק, 3 כוסות מים, עצם חזיר, חמין ותבלינים; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 1-1 / 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
דלעות פאי בינוני כל אחת)דלעות פאי בינוני כל אחת)
עצם חזירעצם חזיר
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
בינתיים, במחבת גדולה, הקפיצו את הבצל, הגזר והסלרי בשמן עד שהם רכים; מוסיפים למרק. מכסים ומבשלים 45-60 דקות יותר או עד שהשעועית רכה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
הסר עצם חזיר; מגניב מעט.
מרכיבים שתצטרך
עצם חזירעצם חזיר
7
מוציאים בשר מהעצם וחותכים לגושים; לחזור למרק. מחק עצם. שומן רזה ממרק.
מרכיבים שתצטרך
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות

מרכיבים