מרק שפמנון חריף
מרק שפמנון חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 8 . מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 260 קלוריות. . גשו לסופר וקנו תיבול פירות ים, אבקת שום, שפמנון פילה, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: צ'אודר שפמנון גביני, שפמנון חריף, ו שפמנון חריף צלוי.
הוראות
מחממים שמן זית בסיר מרק גדול על אש בינונית; מבשלים ומערבבים בצל וגזר עד שהבצל מתרכך מעט, כ -2 דקות. ממיסים חמאה עם בצל וגזר; מבשלים ומערבבים קישואים ושום בחמאה מומסת עד בצל הם שקופים, כ -7 דקות יותר.
מערבבים בירה, פירות ים תיבול, פטרוזיליה, אבקת שום, רוטב שום, מלח ים, אורגנו, ופלפל שחור לתערובת הירקות ולהניח פילה שפמנון בעדינות על גבי ירקות.
יוצקים עגבניות עם המיץ שלהם על הירקות ואת השפמנון. לכסות סיר ולהביא לרתיחה; לבשל עד שפמנון מבושלים דרך, על 10 דקות. לשבור את פילה שפמנון בנפרד לחתיכות בגודל ביס.
יוצקים פחית עגבניות של מים ומערבבים תירס; מבשלים את המרק מכוסה עד ירקות רכים וטעמים מעורבבים, לפחות 30 דקות יותר.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו