מרק שרימפס חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 151 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם עגבניות, פלפל, מאכלי ים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב העגבניה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -35 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו מרק שרימפס חריף, מולים ושרימפס במרק עגבניות חריף, ו שרימפס במרק זעפרן (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול, להביא את קליפות שרימפס שמורות ומניות פירות ים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום ומבשלים כדי למזג את הטעמים, שנחשפו, במשך 20 דקות, ערבוב ברפרוף את פני השטח מדי פעם. מסננים את המרק לתוך קערה גדולה, לחיצה על המוצקים עם החלק האחורי של כף לשחרר נוזל ככל האפשר. להחזיר את המרק לסיר ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
מרק
קונכיות פסטה
שרימפס
ציוד שתשתמש בו
קערה
סיר
2
בינתיים במחבת סאוט בינונית וכבדה, מחממים את שמן הזית על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
4
מוסיפים את הגזר, סלרי ופלפל פעמון ומבשלים עד ריחני, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
גזר
סלרי
5
מוסיפים את העגבניות ואת צ ' ילה דה arbol ומבשלים 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
Arbol צ ' ילה
עגבנייה
6
מערבבים את רסק העגבניות ואבקת שרימפס מיובשת ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס מיובש
רסק עגבניות
7
מוסיפים את הירקות המבושלים למרק החם ומערבבים. מבשלים על אש בינונית-נמוכה, מכוסה, במשך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
מרק
8
מוסיפים את השרימפס למרק רותח. כבה את החום ותן למרק לעמוד במשך 3 דקות עד שהשרימפס שקוף ומבושל דרך.
שרימפס בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות Alois Lageder Terran Alpina פינו Grigio Vigneti delle Dolomiti. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.