מרק תירס וגבינה
מרק תירס וגבינה עשוי להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 224 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. אם יש לכם תירס אוזניים, חצי וחצי, ציר עוףוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: מרק תירס וגבינה, מרק תירס מקרוני וגבינה, ו מרק תירס וגבינה צ'דר.
הוראות
בסיר גדול, להמס חמאה על חום בינוני גבוה. מבשלים בצל לכמה דקות.
מוסיפים בייקון ומבשלים עוד דקה בערך, ואז מוסיפים פלפלים חתוכים לקוביות ומבשלים במשך כמה דקות. לבסוף, מוסיפים תירס ומבשלים לרגע.
מפזרים קמח באופן שווה על החלק העליון ומערבבים לשלב.
יוצקים מרק ומערבבים היטב. אפשר לזה להתעבות במשך 3 או 4 דקות, ולאחר מכן להפחית את החום נמוך. מערבבים חצי, ולאחר מכן לכסות ולאפשר ומבשלים/לעבות במשך 15 דקות בערך. מערבבים בגבינות ובצל ירוק. כאשר גבינה מותכת והמרק חם, לבדוק תבלינים.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הצורך. מצקת לתוך חלול החוצה boules לשרת באופן מיידי.