צ'אודר תירס קוקוס נטול גלוטן, וצמחוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 437 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גרעיני תירס, חלב, צ'ילי סראנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: מרק תירס קוקוס, מרק תירס מוקרם קוקוס, ו מרק קוקוס-תירס וחסילונים.
הוראות
1
במחבת 4-5 ליטר מעל חום בינוני גבוה, מערבבים בצל בשמן זית עד לצליעה, 3-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מערבבים תירס, חלב, חלב קוקוס, מרק, וצ ' ילי; מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד התירס הוא רך לנשוך, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
עם כפית מחוררת, להסיר כ 2 גרעינים תירס כוסות מחבת ושמורה. בבלנדר או מעבד מזון, עובד בקבוצות ומחזיק את המכסה עם מגבת, מערבולת נשארת תערובת תירס עד חלקה. חזור לפן.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים מיץ ליים, בזיליקום ותירס שמור. מערבבים מרק על חום בינוני עד חם, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. מצקת לתוך קערות ומקשטים עם פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סיד טריז
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
מצקת
6
חיתוך גרעינים: אוזן תירס ממוצעת שוקלת מ 10 עד 14 אונקיות ונותן בערך 1 כוס גרעינים. כדי להסיר אותם, עם סכין גדולה, חדה, לחתוך ולהשליך את קצה הגבעול של כל אוזן עד תחילת הגרעינים. משוך את ולהשליך את הקליפות ואת המשי; לשטוף את האוזניים. מחזיק כל אוזן זקופה, לגזוז את הגרעינים קרוב קלח.
מרכיבים שתצטרך
תירס על קלח
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך