Becel® בטטה צלויות עם סירופ מייפל
את המתכון של Becel® בטטות צלויות עם סירופ מייפל ניתן להכין בסביבות שעה ו-45 דקות . מנה אחת מכילה 240 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -2 גרם שומן . מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.04 דולר למנה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . זה עובד היטב בתור תוספת זולה למדי. 13 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם בטטה, מרגרינה בטעם חמאתי, אגוז מוסקט וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 89% . המרכיב הסודי (סירופ מייפל): פירה בטטות מייפל , בטטה מזוגגת עם סירופ מייפל וליים , ובטטות צלויות מייפל דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים את התנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). מחוררים בטטות בכמה מקומות כדי לאפשר לאדים לצאת.
אופים במשך 60 עד 70 דקות או עד לריכוך.
תנו לבטטות להתקרר מעט. פורסים לאורך וגורפים את הבשר לקערה בינונית. בעזרת מזלג, מועכים יחד בטטות ומרגרינה בטעם חמאתי של Becel® עד למרקם הרצוי.
מערבבים סירופ מייפל, מרגרינה ואגוז מוסקט. כף לתוך תבשיל קדרה משומנת קלות במרגרינה בטעם חמאתי של Becel®. חלק עליון ומכסים במכסה או בנייר כסף. מחממים מחדש ב-375 מעלות פרנהייט (190 מעלות צלזיוס) למשך 20 עד 30 דקות.
(ניתן להכין מראש עד לנקודה זו ולקרר. לחמם בתנור 10 דקות יותר. לחימום במיקרוגל, מיקרוגל על גבוה (100%) כ-5 דקות, תוך ערבוב פעם אחת, עד לחימום. סובב פעם אחת אם אין לך פטיפון.)