מרק תפוחי אדמה ובצל קרם
מרק תפוחי אדמה ובצל עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 549 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם עלה דפנה, חמאה, גבינה שוויצרית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו מרק בצל תפוחי אדמה, מרק תפוחי אדמה ובצל באביב, ו מרק בצל, תפוחי אדמה וקרמל (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בשמן בתנור הולנדי גדול על אש בינונית.
מוסיפים בצל וסוכר. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 45 עד 50 דקות או עד בצל הם בצבע קרמל.
מפזרים בצל בקמח ומערבבים למעיל.
מוסיפים מרק עוף. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ומבשלים 20 דקות.
מוסיפים תפוחי אדמה מטוגנים ו-2 כוסות מים. להפחית את החום נמוך, להוסיף טימין הבא 3 מרכיבים, ומבשלים 30 דקות.
מערבבים גבינה וחצי; לבשל, ערבוב כל הזמן, על חום בינוני 5 דקות או עד גבינה מותכת.