מרק תפוחי אדמה מוזהב-כרובית
מרק כרובית תפוח אדמה מוזהב יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 4 . מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 144 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם שמן זית, כמון טחון, מרק עוף פחות נתרן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 47 דקות. נסו מוקרם תפוחי אדמה וכרובית מוזהבים, מרק כרובית מוזהבת Paleo, ו מרק כרובית מוזהב (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין קרוטונים, לשלב כמון 1 כפית שמן בקערה; להוסיף קוביות לחם, ולזרוק למעיל.
מורחים קוביות לחם על תבנית אפייה.
אופים ב 350 במשך 10 דקות או עד הזהב. קרוטונים מגניב מעט; להפריש.
כדי להכין מרק, לחמם 2 כפיות שמן בסיר גדול על חום בינוני.
מוסיפים שאלוט וסלרי; מכסים ומבשלים 2 דקות. מערבבים כרובית, תפוחי אדמה, מרק, מלח ופלפל; מביאים לרתיחה. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים 15 עד 20 דקות או עד ירקות רכים.
מניחים תערובת ירקות, בקבוצות, במעבד מזון; תהליך עד חלקה. מחלקים מרק באופן שווה בין 4 קערות; לשרת עם קרוטונים, העליון עם עירית,אם תרצה.