מרק תפוחי אדמה-שומר
מרק תפוחי אדמה-שומר יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון המרק שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 135 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה אפייה, מרק ירקות, שמנת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו מרק תפוחי אדמה-שומר, מרק תפוחי אדמה שומר, ו שומר שמנת ומרק תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ עלים חיצוניים קשים מן שומר; רסק פריכות נוצות למדוד 2 כפות.
חותכים נורת שומר במחצית לאורכו; להשליך ליבה. קוצצים נורה למדוד 1 כוס.
פרוסת תפוחי אדמה לרבעים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. ממיסים חמאה בתנור הולנדי על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים נורת שומר קצוצה, תפוחי אדמה, כרישה, ומבשלים 3 דקות.
מוסיפים מים, מלח ומרק, ומביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 25 דקות או עד שתפוחי אדמה רכים.
מניחים בבלנדר; תהליך עד חלקה. החזירו את התערובת הטהורה למחבת, ומערבבים בבריכות שומר, פטרוזיליה ופלפל. כף לתוך קערות; העליון עם שמנת חמוצה.