מרשמלו קלוי קרם ברולה
המתכון קלוי מרשמלו קרם ברולה מוכן בסביבות 1 שעה ו 35 דקות והוא בהחלט מצטיין ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 5 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל 467 קלוריות. גשו לסופר וקנו ביצים, חלב, מרשמלו, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 14%. ציון זה לא כל כך גדול. נסו שוקו חם וסירי מרשמלו קלויים דה קרם, קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {קרם ברולה ערכת בגידה}, ו קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם עבור מתכונים דומים.
הוראות
משחילים 24 מרשמלו על שיפודים וצולים מעל להבה פתוחה עד להזהבה וחרוכה בכתמים. (לחלופין, מניחים את המרשמלו על תבנית עם נייר אפייה וצולים, הופכים בעזרת כף, עד שהם קלויים בכל רחבי.)
שמים בסיר את המרשמלו הקלוי, השמנת, החלב, הווניל והמלח ומבשלים תוך ערבוב מתמיד על אש בינונית עד שהמרשמלו נמס. (כמה חתיכות חרוכות עשויות להישאר.)
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
הקציפו את הביצים והחלמונים בקערה. הקציפו לאט 1 כוס מתערובת המרשמלו שהתקררה, ואז הקציפו פנימה את התערובת שנותרה, והקפידו לא להקציף יותר מדי אוויר.
יוצקים דרך מסננת דקה לכוס מדידה נוזלית גדולה.
מסדרים שישה רמקינים של 4 אונקיות בתבנית צלייה. מחלקים את הרפרפת בין הרמקינים.
מעבירים את תבנית הצלייה לתנור ומוסיפים מספיק מים חמים כדי להגיע באמצע הדרך לדפנות הרמקינס.
אופים עד שהפוסטרים מתייצבים אך מתנדנדים במרכז, 30 עד 35 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים לשבת באמבט המים עד להתקררות מספקת לטיפול.
מוציאים את הרפידות מאמבט המים ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז מכסים בניילון ומכניסים למקרר עד ליציבות, לפחות 2 שעות או לילה.
מעבירים את הרפידות למקפיא לצינון, 15 עד 30 דקות. בינתיים, הדופק את המרשמלו הנותרים ו 3 כפות מים חמים במעבד מזון עד שמנת, על 1 דקה. מעל כל רפרפת 1 עד 2 כפות מציפוי המרשמלו ומורחים בעדינות לקצוות בקצות האצבעות הלחות. צולים עד שהצמרות מבעבעות וחומות כהות.
מעבירים את קרם ברולה למקרר לצינון, בערך 1 שעה.