מרשמלו קרקר גרהם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל מרשמלו קרקר גרהם. מנה אחת מכילה 114 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. מתאים ל-48 מנות. גשו לסופר וקנו מלח, ג'לטין, גלוקוז ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות מתכונים דומים: Smookies (עוגיות פצפוצי שוקולד קרקר גרהם עם מרשמלו קלוי), פשטידת קרקרים, ו פשטידת קרקרים.
הוראות
מחממים התנור ל 300 מעלות F. בלום את הג ' לטין במי קרח עד רך, כ 5 דקות.
בסיר כבד, מבשלים את 2 כוסות מים, דבש, מולסה, גלוקוז וסוכר ל 266 מעלות F / 130 מעלות C. לפני שהסוכרים הגיעו לטמפרטורה שלהם, מתחילים להצליף בלבנים ומלח במערבל במהירות בינונית גבוהה, כך שהלבנים נמצאים בפסגות רכות כאשר הסוכר מוכן. ברגע שהסוכרים בטמפרטורה, מוסיפים לאט את הסירופ ללבנים המוקצפים במהירות גבוהה. כאשר כל הסירופ מתווסף, לעצור את המכונה, להוסיף את הג ' לטין ללבנים החמים, ולהמשיך להצליף עד התערובת היא רכה ונוקשה.
בינתיים, לחמם את פירורי קרקר גרהם על גיליון אפייה מצופה קלף בתנור.
מוסיפים את הפירורים מחוממים לתערובת המוקצפת ומערבבים רק עד incorporated.
מורחים על חצי תבנית אפייה מרוסס עם ספריי בישול nonstick.
מניחים גיליון של אצטט לכסות.
תן לזה להישאר ללילה. לעטוף היטב בניילון נצמד ולתת לשבת לילה בטמפרטורת החדר.
כדי לשרת, להסיר מהמחבת לחתוך לריבועים 2 אינץ'. שמור מכוסה.