קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

משולש זבגליאונה

משולש זבגליאונה
משולש זבגליאונה נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 247 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו דובדבנים, חלמונים, גלגליות זהובות, וכמה דברים אחרים להכין היום. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-152 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו גלאם משולש פרוסה, משולש קרח, ו איך לעשות קצת | חג המולד איטלקי Trifle (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור קרם zabaglione, לשים את חלמונים חלמונים וsugar לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
להקציף עם handbeater חשמלי במשך 2 דקות עד בהיר יותר בצבע נופל סרטים inthick. להמשיך לנצח בעוד בהדרגהציטוט ביין, ואז marsala.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
יוצקים את זה intoa בינוני, רצוי סיר שאינו מקל. מערבבים מעל חום נמוך עד שהוא מתעבה. זה לוקח 5-7 דקות, על ידיאשר זמן זה צריך מעיל עבה את החלק האחורי של thespoon ולהיות אור וקציף.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
יוצקים לתוך קערה וchill במשך 45 דקות, או יותר טוב, לילה.בינתיים, פרוס את panettone ולהניח אותו חתיכות inoverlapping על החלק התחתון (לא את הצדדים)של 20cm רופף תחתית, צלחת עוגה עגולה (5.5 cmdeep), לחיצה על הפרוסות למטה כך שהם completeyline את הבסיס (אתה יוצר שכבת panettone).
מרכיבים שתצטרך
PanettonePanettone
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
טפטוף מעל 3-4 כף של marsala, כך כל slicegets קצת, ולתת לו לספוג. עצה את drainedcherries על נייר מטבח יבש לטפוח (אם הם רטובים מדי panettone ילך רטוב כאשר הוא מפשיר), ואז חצי כל אחד כדי להקל לחתוך מאוחר יותר.מקציפים את הקרם לפסגות רכות ומקפלים אותו לתוךתערובת מרסלה הקרה. אם כל זה נראה קצת גבשושי, לתת לו פעימה מהירה עם מקציף חוט.
מרכיבים שתצטרך
PanettonePanettone
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
יוצקים קרם thazabaglione על הדובדבנים ולתת לו מערבולות טלאים כך שהוא מעט גלית על גבי.פתוח-להקפיא עד המשרד, ואז לכסות עם סרט נצמד רדיד, להקפיא עד 1 חודש.כאשר הוא מוכן לשימוש, לפתוח ולהפשיר בfridgefor כ 2 וחצי שעות (זה צריך להיות די מוסי),ולאחר מכן לשרת, בנדיבות מאובק cocoapowder מנופה ועקף עם הולי.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
הגשה חתוכה בפריזים.