משולש זבגליאונה
משולש זבגליאונה נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 247 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו דובדבנים, חלמונים, גלגליות זהובות, וכמה דברים אחרים להכין היום. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-152 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו גלאם משולש פרוסה, משולש קרח, ו איך לעשות קצת | חג המולד איטלקי Trifle (מתכונים דומים).
הוראות
עבור קרם zabaglione, לשים את חלמונים חלמונים וsugar לתוך קערה גדולה.
להקציף עם handbeater חשמלי במשך 2 דקות עד בהיר יותר בצבע נופל סרטים inthick. להמשיך לנצח בעוד בהדרגהציטוט ביין, ואז marsala.
יוצקים את זה intoa בינוני, רצוי סיר שאינו מקל. מערבבים מעל חום נמוך עד שהוא מתעבה. זה לוקח 5-7 דקות, על ידיאשר זמן זה צריך מעיל עבה את החלק האחורי של thespoon ולהיות אור וקציף.
יוצקים לתוך קערה וchill במשך 45 דקות, או יותר טוב, לילה.בינתיים, פרוס את panettone ולהניח אותו חתיכות inoverlapping על החלק התחתון (לא את הצדדים)של 20cm רופף תחתית, צלחת עוגה עגולה (5.5 cmdeep), לחיצה על הפרוסות למטה כך שהם completeyline את הבסיס (אתה יוצר שכבת panettone).
טפטוף מעל 3-4 כף של marsala, כך כל slicegets קצת, ולתת לו לספוג. עצה את drainedcherries על נייר מטבח יבש לטפוח (אם הם רטובים מדי panettone ילך רטוב כאשר הוא מפשיר), ואז חצי כל אחד כדי להקל לחתוך מאוחר יותר.מקציפים את הקרם לפסגות רכות ומקפלים אותו לתוךתערובת מרסלה הקרה. אם כל זה נראה קצת גבשושי, לתת לו פעימה מהירה עם מקציף חוט.
יוצקים קרם thazabaglione על הדובדבנים ולתת לו מערבולות טלאים כך שהוא מעט גלית על גבי.פתוח-להקפיא עד המשרד, ואז לכסות עם סרט נצמד רדיד, להקפיא עד 1 חודש.כאשר הוא מוכן לשימוש, לפתוח ולהפשיר בfridgefor כ 2 וחצי שעות (זה צריך להיות די מוסי),ולאחר מכן לשרת, בנדיבות מאובק cocoapowder מנופה ועקף עם הולי.